Όροι Χρήσης

Γενικοί Όροι

Η ιστοσελίδα georgiadis-bikes.gr δημιουργήθηκε για την ανάδειξη των ποδηλάτων της εταιρείας με την επωνυμία Ποδήλατα Γεωργιάδης μέσω του Διαδικτύου.Παρακάτω παραθέτουμε τους απαραίτητους όρους που διέπουν την επικοινωνία μας μέσω του διαδικτύου.

Ο επισκέπτης - χρήστης των σελίδων και των υπηρεσιών του Δικτυακού μας τόπου οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους Όρους Χρήσης και τις προϋποθέσεις παροχής υπηρεσιών που ακολουθούν πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών μας και σε περίπτωση διαφωνίας οφείλει να μην κάνει χρήση τους.

Οι κατωτέρω όροι χρήσης ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου και για ό,τι γενικά περιλαμβάνεται στις σελίδες του Δικτυακού μας τόπου.

Τα Ποδήλατα Γεωργιάδης δίνατε οποιαδήποτε χρονική στιγμή να τροποποιούν τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. Οι δε χρήστες / επισκέπτες οφείλουν κάθε φορά να ελέγχουν για ενδεχόμενες αλλαγές και εφόσον εξακολουθούν τη χρήση, εικάζεται ότι αποδέχονται τους τροποποιημένους όρους και προϋποθέσεις. Σε αντίθετη περίπτωση οφείλουν να απέχουν από τη χρήση/επίσκεψη του Δικτυακού μας τόπου.

 

Προϊόντα  

Τα Ποδήλατα Γεωργιάδης κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι φωτογραφίες, οι πληροφορίες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων που παρατίθενται να είναι ακριβή. Παρ’ όλα αυτά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι δεν θα υπάρξουν διαφορές, είτε λόγω τυπογραφικών λαθών, είτε λόγω αναληθών στοιχείων που δόθηκαν από τον κατασκευαστή του προϊόντος, είτε λόγω ξαφνικών αλλαγών στο προϊόν από την πλευρά του κατασκευαστή, είτε για άλλους λόγους ανωτέρας βίας.

Επίσης οι διάφορες προσφορές προϊόντων που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα, ισχύουν πάντοτε μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων- εμπορευμάτων.

 

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που έχουν δοθεί εκούσια από τους χρήστες στον διαδικτυακό τόπο www.georgiadis-bikes.gr, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές ή την επικοινωνία από τον χρήστη με την ιστοσελίδα. Τα στοιχεία αυτά, η επιχείρηση Ποδήλατα Γεωργιάδης, δεν επιτρέπει σε καμία περίπτωση να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο,με εξαίρεση τις περιπτώσεις που προβλέπονται από το Νόμο και στις αρμόδιες και μόνο αρχές.

 

Ασφάλεια Συναλλαγών

Τα Ποδήλατα Γεωργιάδης δεσμεύονται για την εξασφάλιση της απόλυτης ασφάλειας και της ακεραιότητας των συναλλακτικών δεδομένων που συλλέγουν από τους χρήστες της ιστοσελίδας www.georgiadis-bikes.gr. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία και τις συναλλαγές των χρηστών είναι ασφαλείς και απόρρητες.

Η ιστοσελίδα www.georgiadis-bikes.gr χρησιμοποιεί τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες κρυπτογράφησης SSL για την προστασία των ευαίσθητων δεδομένων των χρηστών όπως τα στοιχεία πιστωτικών καρτών.

Πολιτική τιμών 

Η ιστοσελίδα www.georgiadis-bikes.gr έχει στόχο να προσφέρει προϊόντα στην καλύτερη δυνατή τιμή με άριστη ποιότητα υπηρεσιών. Παρόλα αυτά δεν μπορεί να αποκλεισθεί η περίπτωση να υπάρξουν λάθη σε τιμές και δευτερεύοντα χαρακτηριστικά προϊόντων όπως και ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή τυπογραφικά λάθη κατά την ενημέρωση / αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος.

Η πολιτική τιμών που ακολουθεί η επιχείρηση Ποδήλατα Γεωργιάδης  μέσω της ιστοσελίδας, είναι ανεξάρτητη με τα υπόλοιπα κανάλια διανομής της εταιρείας, όπως καταστήματα και κατάλογοι.

Τα Ποδήλατα  Γεωργιάδης διατηρούν το δικαίωμα μεταβολής των τιμών στην ιστοσελίδα χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του πελάτη.

 

Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα Ποδήλατα Γεωργιάδης στο τηλέφωνο 2421302262 και να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα του ποδηλάτου που σας ενδιαφέρει, καθώς και τον τρόπο πληρωμής του.

Εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα μπορείτε να το εξοφλήσετε με τους εξής τρόπους:

Α. Μετρητά στο κατάστημα αγοράς

Β. Μέσω POS (χρεωστική ή πιστωτική κάρτα)

Γ. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό (οι οποίοι αναγράφονται στους τρόπους πληρωμής)

Σε περίπτωση εξόφλησης με κατάθεση σε τράπεζα (κατόπιν συνεννόησης), απαραίτητη η αποστολή αποδεικτικού συναλλαγής στο παρακάτω e-mail:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

H προμήθεια των εμβασμάτων προς τους λογαριασμούς  της επιχείρησης Ποδήλατα Γεωργιάδης, όταν ο προεπιλεγμένος τρόπος εξόφλησης είναι η κατάθεση σε τράπεζα, επιβαρύνει τον πελάτη.